Blogs: Decorate your home
 Bruiloft Dj Met Saxofonist  thumbnail

Bruiloft Dj Met Saxofonist

Published Jul 12, 23
10 min read

Bruiloft Dj DiyoPrijs-kwalitiets verhouding is prima. Een echte aanrader! - de bruiloft feest dj. Van Michiel en Femke op 7 oktober ’16 via mail Hi Wouter, We hebben mede dankzij jou een super feest gehad! We weten niet hoe jij het ervaren hebt, maar wij hebben zeker de laatste 2 uur, toen we iedereen gesproken hadden, super genoten van de muziek en het dansen.En dat hebben we ook gedaan, want dit was voor ons misschien wel het meest bijzondere moment van de dag. We hebben zo genoten van de muziek die je hebt gedraaid dat we ons afvroegen of jij zo een playlist hebt van wat je hebt gedraaid? Niet dat we willen dat je die gaat maken, maar alleen als je dit zo hebt staat zouden wij het leuk vinden om die te krijgen om nog na te kunnen genieten.

Het liep zo super in elkaar over en jullie voelde goed wat de mensen wilden. We kunnen jullie echt aan iedereen aanraden! Fantastisch! Lieve groetjes Rolan en Laura Van Niek en Talitha op 28 juni ’16 via mail Hoi Wouter, We wilden je even laten weten dat wij vrijdag een geweldig feest hebben gehad! DJ Alain voelde goed aan wat werkte en we waren heel blij met hoe het ging.

Vanaf het eerste nummer knalde het, dansvloer snel vol, ik kwam er zelf de hele avond ook niet van af - gemiddelde prijs dj bruiloft. Je voelt je publiek aan en speelt daar op in. Van meerdere mensen terug gekregen dat het een knalfeest was en zo’n top dj! Dank je wel voor je bijdrage aan een onvergetelijke avond.

Zelfs het personeel van De Waagh kwam na afloop naar ons toe om te bedanken voor het leuke feest - dj bruiloft brabant. Zij hadden ook een hele leuke avond gehad. We zullen jou en DJ Alain zeker aanraden bij vrienden! Het lijkt ons leuk nog iets op je website achter te laten. Hartelijke groet, Rik en Karlijn Van Coen op 11 apr ’15 op facebook.

theperfectwedding.nl/bedrijven/13204/finch-discoteam Tijdens een demo avond heeft Wouter goed en snel opgepikt wat onze muzieksmaak is en hoe we de invulling van de feestavond voor ogen hadden. In de verdere aanloop naar ons huwelijk heeft Wouter goed meegedacht. Op vragen reageerde hij erg snel wat het contact prettig maakte. Het uiteindelijke feest op onze trouwdag (16 januari 2015) was fantastisch! De start van de avond lekker relaxte/rustige muziek maar na onze openingsdans is de dansvloer non-stop gevuld geweest! De DJ voelde erg goed aan hoe in te spelen op ons en onze gasten, waardoor eigenlijk iedereen echt een topavond heeft gehad! Ook de verlichting kwam super uit op de locatie wat het helemaal afmaakte.

Gemiddelde Kosten Dj Bruiloft

com/finchdiscoteam Nogmaals bedankt voor je goede show. M’n ouders hebben genoten en een onvergetelijke avond gehad. Daar hebben ze het de komende maanden nog wel over 🙂 Geplaatst door Cynthia Gilia op 06 aug. ’14 9 maanden actief op Marktplaats Bedankt voor de geweldige avond!! En bedankt voor de goede playlist.

’14 8½ jaar actief op Marktplaats Helaas konden wij geen demo bijwonen (ivm prive redenen) maar toen wij een gesprek gehad hadden met Wouter was ons vertrouwen er direct (bruiloft dj etten leur). Dat vertrouwen was zeer terecht! HET WAS EEN GEWELDIGE AVOND EN SHOW die ze neer gezet hebben! Goed contact goede service, vriendelijk en denkt mee.

C. op 27 jul. ’14 8 maanden actief op Marktplaats Bij deze willen we je nog graag bedanken voor het geweldige optreden tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest! Het was echt geweldig, je hebt onze muziekkeuze goed begrepen en uitgevoerd en de dansvloer is op niet een moment leeg geweest. Echt super! De lichtshow en de bellenblaas machine gaven een erg leuk effect en je hebt diverse generaties goed weten te amuseren! Geplaatst door Thijs op 27 mei ’13 5½ jaar actief op Marktplaats Als horecalokatie (restaurant) waar op zijn tijd ook nog wel eens een feestje gegeven wordt kunnen wij Finch van harte aanbevelen.(We hebben ook vele anderen gezien die absoluut onderdoen aan Finch)Professionele, strakke uitstraling zonder allerlei poespas. dj nijmegen bruiloft.

Wouter heeft zich goed verdiept in onze muzikale voorkeuren en de feestlocatie. Hij is tijdens het proces zeer betrokken geweest en zocht regelmatig contact om even af te stemmen. De “muziekshow” tijdens ons feest was helemaal perfect ; een mooi meubel, goede verlichting, goede muziek afgestemd op alle gasten (en tevens ruimte voor ‘ verzoeknummers ‘ ), een prettige benadering door Wouter ; kortom, een echte aanrader voor een geslaagd feestje ! Geplaatst door Alleen zeer mooie spullen op 25 feb.

De locatie werd Griftpark1. Toen ik bij Wouter informeerde naar de mogelijkheden gaf het direct vertrouwen dat hij de locatie kende en wist dat het feest op de 1e verdieping zou zijn. Wat ondermeer de doorslag gaf om voor Finch te kiezen was het persoonlijk gesprek, het meedenken en vooral ook een professionele organisatie met ervaring.

Wouter heeft een team van mensen om hem heen die een dergelijk probleem indien nodig op zouden kunnen lossen - dj bruiloft overijssel. Toen ik Wouter ook nog had zien draaien op de Link-borrel in Vleuterweide heb ik definitief te beslissing genomen. Een paar dagen voor het feest werd ik nog gebeld of er bijzonderheden waren, de avond zelf had hij al tijdig opgebouwd zodat wij nog even rustig konden eten zonder ons zorgen te maken.

Muziek Dj Bruiloft’11 2½ jaar actief op Marktplaats Bij het feestje van mijn buren had ik heerlijk gedanst op de leuke muziek van discotheek Finch met dj Wouter. Ik vroeg gelijk zijn kaartje want ik had ook een feest in het vooruitzicht, ik werd namelijk 50 en wilde een heerlijk dansfeest. Na een mail gestuurd te hebben naar de site kreeg ik gelijk antwoord.

Dat was muziek uit de jaren 70/80. Stefan was de dj op mijn feest en hij heeft het erg goed gedaan. Ik kreeg van iedereen complimenten wat een leuke muziek er gedraaid werd en ook hoe hij de overgangen deed. Ik heb een super leuk feest gehad en mijn gasten ook! Finch discoteam kan ik aan iedereen aanraden! Geplaatst door Sofietje op 03 jul.

Mede dankzij Wouter is het een zeer geslaagde avond geweest. De contacten van te voren verliepen prima en tijdens de avond zelf draaide Wouter de muziek die de voetjes van de vloer liet komen. Ook verzoeknummertjes konden gedraaid worden. Van de 80-jaren disco, tot house tot Guus, alles kon en werd gedraaid.

Wouter dacht goed mee en stond open voor het onze eigen ideee over het optisch kleiner laten lijken van de feestzaal. Het gebruikte witte doek icm de aircones en lichten heeft ons precies de “touch of pink” gegeven die we zochten 🙂 Ook tussentijds overleggen en laatste moment aanpassingen (stiekem andere openingsdans) zijn goed opgepakt door Wouter.

Wouter is uiteindelijk zelf komen draaien, wat ons een vertrouwd gevoel gaf. dj voor bruiloft noord-brabant. Wij zijn ontzettend blij geweest dat Wouter zijn werk goed heeft gedaan. Het huwelijksfeest was fantastisch en wij raden iedereen die op zoek ik naar een goede DJ, eens te informeren bij Finch Discoteam. Ook de gasten en zelfs de bediening was heel enthousiast over het feest en dat is mede aan Wouter te danken! Otto en Maartje Geplaatst door huberhulsbergen op 27 nov.

Wouter werd door meerdere mensen uit onze omgeving geroemd en de verwachtingen waren dan ook hoog. Tijdens de eerste afspraak heeft Wouter ruim de tijd genomen om met ons door de locatie heen te lopen en te sparren over ideeën hoe de show ingericht zou kunnen worden. Wouter kwam gedurende dit gesprek met goede ideeën, argumenten en opmerkingen.

Dj Bruiloft Enschede

We kunnen niet anders zeggen dat die verwachtingen meer dan waar zijn gemaakt. Bij binnenkomst met alle gasten op de feestlocatie stond de show al helemaal klaar en het zag er strak uit. Tijdens het eten, de stukjes en het feest heeft Wouter ook zijn waarde als DJ meer dan eens bewezen.

door alert te reageren op onverwachtse gebeurtenissen. Bijvoorbeeld toen de ceremoniemeesters (onverwacht) in schotse kilt de zaal in kwamen, binnen no time klonk er schotse muziek en stond iedereen al op de dansvloer. Ook tijdens het feest blijkt dat Wouter heel goed aanvoelt wat het publiek verwacht. Jong en oud (er waren 4 generaties aanwezig) stonden al vanaf het begin op de dansvloer en zijn daar niet meer weggeweest (dj huren bruiloft).

En daarom heen heeft hij erg goede muziek gekozen. Hij voelt de sfeer goed aan en slaagde er zelfs in 3 generaties tegelijk op de dansvloer te krijgen. Erg veel enthousiaste reacties van onze vrienden gehad. Hij is aardig en flexibel. Zo hebben we ook een flashmob gedaan. In overleg met de cateraar (ook geweldig!) en ons heeft hij, ook de overige, ruimten heel mooi uitgelicht.

’10 8½ jaar actief op Marktplaats Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een DJ (dj bruiloft apeldoorn). We hebben er meerdere gesproken, maar Wouter was het vriendelijkst, enthousiast en bood ons een goede prijs! Toen we met Wouter een afspraak hadden gemaakt is hij zelfs met ons mee naar de loctie geweest om te kijken wat de beste opstelling zou zijn, echt super dat gaf ons gelijk een goed gevoel! Op de avond zelf hebben we een geweldig feest gehad.

Wat ook erg leuk was dat iedereen verzoek nummers konden aanvragen en die dan ook redelijk snel gedraaid werden! Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad, hebben ontzettend veel leuke reacties gehad - bruiloft band of dj. Zelfs zo leuk dat Wouter nu ook op ons personeelsfeest komt draaien! Wouter nogmaals heel erg bedankt! Steven en Sandra Geplaatst door Wendy & Mark op 01 sep.

Na telefonische contact is Wouter bij ons langs geweest voor een gesprek. Het maakte hem niet uit van wat voor soort muziek je hield, hij had van alles. (zelfs gabber muziek) op het huwelijksfeest stond iedereen op de dansvloer ook al was het warm buiten. wij hebben ontzettend genoten van deze avond.

Dj Bruiloft Limburg Venlo

Wouter van Finch disco team, nogmaals bedankt! Wendy en Mark Geplaatst door de Pooter op 23 aug. ’10 8½ jaar actief op Marktplaats Voor ons huwelijkfeest hebben wij Wouter benadert voor het huren van een complete drive in. Wouter heeft meegedacht met de opstelling en is gaan kijken op de locatie zodat we niet voor onverwachte verassingen komen te staan - bruiloft dj sittard.

Kortom het is fijn met ze samen te werken! Geplaatst door Marlene Bos op 10 aug. ’10 8½ jaar actief op Marktplaats Wij (Jeroen & marlene) zijn 27 mei j. l. getrouwd. Wij besloten om ons huwelijksfeest te houden in Groot Kievitsdal te Baarn. In Groot Kievitsdal kregen wij een visite kaartje van Finch discoteam.

Wij hebben Wouter (van Finch discoteam) uitgenodigd voor een gesprek bij ons thuis. Hij was erg vriendelijk en wilde graag op ons feest komen draaien. Het huwelijksfeest was dan ook erg geslaagd. Hij draaide alles wat wij van te voren graag wilde horen. Hij kreeg iedereen op de dansvloer en wij denken er ook met heel veel plezier aan terug.Geplaatst door hannevandijk op 09 aug. ’10 4½ jaar actief op Marktplaats Voor onze trouwerij wilden we graag een DJ en bij de trouwlocatie bevolen ze FINCH discoteam aan - DJ huwelijk. Zij zijn de vaste huis-DJ van deze lokatie en de lokatie gaf aan dat andere bruidsparen waar deze DJ had gedraaid erg positief waren.

Ook hadden we als eerste dans een wokshop van een Salsadanser. Daarbij deed de DJ ook erg leuk mee. Het was erg prettig dat de DJ met ons meedacht, maar het wel helemaal ons feestje was! .

Zoek je een spetterende drive-in show met licht, geluid en een allround dj om van jullie feest een knalfeest te maken? Artistic Productions biedt een zevental dj shows aan. Van de exclusieve houten Vintage DJ Show tot de glossy Allure Exclusive DJ Show. Eten jullie in dezelfde zaal als waar het feest is of is er een korte opbouwtijd? Geen probleem! Al onze shows zijn binnen 30 minuten “geruisloos” opgebouwd en ready-to-play! Naast onze 7 standaard pakketten bieden we extra mogelijkheden om nog meer sfeer te creëren.

Latest Posts

Dj Friesland Bruiloft

Published Aug 14, 23
8 min read

Afzetpaal Huren

Published Aug 01, 23
9 min read

Goedkope Afzetpaal

Published Aug 01, 23
10 min read